Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup
2018-12-29 Miljøaktivistiske klimabenspænd
Kan man tage klimakampen alvorligt, når flere oplagte løsningsmuligheder på forhånd dogmatisk afvises? CO2 belastningen fra økologisk landbrug er højere, og afvikling af atomkraft er ikke lige det som verden mangler lige nu.

2016-12-06 Se og Hør-sagen kalder på en bredere privatlivsbeskyttelse
Der skal ikke være nogen tvivl, hvis man bliver tilbudt en information af privat karakter, så er den ulovlig indtil det modsatte er bevist.

2016-06-29 Brexit er en tillidskrise
Det er jo klart, at hvis der ikke er tillid til de nationale politikere, kan der heller ikke være tillid til EU.

2016-06-14 Politikere er ikke cpr-ofre
50.000 menige danskere rammes af identitetstyveri hvert år. Du og jeg kan ikke gøre noget for at forhindre det. Cpr-numrene ligger og flyder overalt. Lovgivere derimod har magten til at ændre reglerne, så cpr-numrene ikke længere kan bruges til identitetstyveri.

2016-05-23 Er lighed godt nok?
Velfærdsstaten omfordeler, men størstedelen af omfordelingen sker inden for middelklassen. Når folk siger, at de betaler deres skat med glæde, fordi de får så meget igen, er det et tegn på, at velfærdsstatens første prioritet er at give ydelser til middelklassen.

2015-11-18 Flyt Højesteret til Hjørring
Højesteret er en højt profileret institution, og derfor er der langt større sandsynlighed for, at medarbejderne flytter med. Og samtidigt kan dette så have en afsmitning på andre institutioner, så der også vil være en større accept af at flytte.

2015-01-10 Svaghedstilbedelse
Muhammed har åbenbart behov for, at simple mennesker beskytter ham med blodige drab. Reelt er disse terrorister jo blasfemiske over for den gud, som de tilbeder.

2014-02-09 Er patenter en god idé?
Selvfølgelig er patentdomstolen en god idé, fordi det kan strømline Djøf’ernes elskede juridiske maskineri. Om patenter så overhovedet er en god idé, kommer i anden række.

2013-07-10 Oplysning er vigtigere end demokrati
Årsagen, til at et demokrati er skrøbeligt, er den åbenlyse, at landet ikke har en oplyst befolkning.

2010-06-03 Vil FOAer arbejde i mandefag
FOA har lanceret endnu en lighedskampagne hvor man spænder lighedsmageriet lige lovligt hårdt for. Hvis FOA's medlemmer mener de får for lidt i løn , så kan de jo bare indskrive sig på ingeniør studiet. Det er ikke fordi jeg vil antyde at de ikke har evnerne, jeg vil blot gøre opmærksom på at det er et frit valg og enhver har ret til at tage lige nøjagtigt den uddannelse som hun ønsker.

2009-05-27 Legalisering af narkotika er den mindst ringe løsning
Forbud mod euforiserende stoffer er virkningsløs symbolpolitik, der koster samfundet milliarder hvert år og har store menneskelige omkostninger. Efter fire årtiers forsøg på at komme narkotika til livs ved hjælp af forbud, er det på tide, at vi indser, at fortsat virkningsløs kriminalisering af det, der er et medicinsk problem, ikke er vejen til succes

2009-03-07 Liberalisme er etik
Der ligger først og fremmest en etisk stillingstagen i liberalismen. Og økonomisk frihed er en uundgåelig konsekvens af denne etik.

2008-08-24 Liberal Alliance
Skal vi have et nyt liberalt parti i Danmark, hvor liberalister også kan føle sig hjemme, så er Ny Alliance det eneste bud som vi har i en god rum tid fremover. Men det er nu man skal ind for at påvirke og sikre udviklingen.

2008-07-04 Glistrup
Vi kan intet lære af den politik som Mogens Glistrup efterlod, det vi kan lære noget af er den måde som han tænkte på. Glistrup havde den egenskab at han altid havde ret, det var bare så sjældent han fik ret.

2008-03-14 God mad og skattekiler
I Frankrig kan man servere god mad for skolebørnene. I Danmark er den slags bare for dyrt, på grund af skat, moms, regler, regler og atter regler

2008-02-21 Normale politiske tilstande
Siden 1983 har det ikke været muligt at føre en normal borgerlig politik. Indvandrerspørgsmålet har simpelthen fyldt for meget. Men nu hvor Villy Søvndal endelig har taget bladet fra munden, så er der håb om bedring.

2008-02-16 Udvis tegnerne
JyllandsPosten begår lidt af et selvmål, når de i lederen siger god for at regeringen blot administrativt kan udvise udlændinge uden rettergang. Det udelukker reelt indvandrere fra at deltage i det demokratiske samfund af frygt for magthaverne. Ligesom i deres hjemlande.

2008-01-10 Byt en førtidspensionist til en ingeniør
Selv den svage arbejdskraft kan bidrage positivt til økonomien, ved at hjælpe den stærke til at udnytte sin tid bedre.